Çözüm Ortaklarımız

Bilfen Yayıncılık; Bilfen Okullarının başarı geleneğini, eğitim yayınları ile devam ettirmek amacıyla 2010 yılında butik bir yayınevi olarak hayatına başlamış, Bilfen Okullarının bilgi birikimini ve başarısını, alanında yetkin, güçlü öğretim kadrosuyla harmanlayarak daha geniş bir kitleye ulaştırmak amaçlanmıştır. Devlete ders kitabı üretmek üzere çıkılan bu yola, yardımcı kaynak pazarına giriş yapılarak devam edilmiştir. Aslında butik bir yayınevi olarak başlanılan bu macera bugün; Edirne’den Ardahan’a uzanan 450 bayii, 1200 satış noktası, 40 ders kitabı, 750’ye yakın yardımcı kaynak ile Türkiye’nin her noktasındaki öğrenci ve öğretmene ulaşan çok geniş bir dağıtım ağına dönüşmüştür.
Bilfen yayıncılık kataloglarını aşağıdaki butonlardan inceleyebilirsiniz. Okul Öncesi
İlkokul
Ortaokul
Yayınları
Biltur Catering; 1993 yılında Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde yer alan okullardaki öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. İlerleyen yıllarda yemek hizmeti satın alan kurumsal firmalardan gelen talepler doğrultusunda toplu yemek üretimi yapmaya başlamıştır. İstanbul Dudullu Merkez Fabrika ile başlayan üretim faaliyetleri, bugün İstanbul Avrupa yakası Kıraç, Gebze Şekerpınar , Ankara Ostim fabrikaları ile Türkiye’nin her yerinde yer alan yerinde üretim tesisleri ile devam etmektedir. Biltur Catering, toplamda 22.000 m2 kapalı alanı, günlük 130.000 kişilik üretim kapasitesi ve 1000’e yakın çalışanıyla Türkiye’nin en modern ve sağlıklı tesisleri arasında yerini almıştır.
Bilkid; okullarda eğitim gören öğrencilerin ihtiyacı olan kitap, kırtasiye ve okul kıyafetlerinin üretimini, tedariğini ve satışını gerçekleştirmek amacıyla hizmet vermektedir.
KOM – TUR Servis Hizmetleri Ltd. Şti. şahsi bir firma olarak hizmetlerini başarı ile sürdürürken daha sonra gelişen Türkiye ve dünya normlarına en iyi şekilde uyum sağlayabilmek amacıyla kurumsal bir kimlik kazanmıştır. Bugün 560 şehir içi, 160 şehir dışı servisleri ile büyümeye devam etmektedir.
Edu Yapı Eğitim Araç ve Gereçleri A.Ş. Bilfen Şirketler Grubu’nun en genç üyesi olarak 2016 yılında kurulmuştur. Dünyanın dört bir yanından son teknoloji eğitim araç ve ekipmanlarını, en iyi kalitede ve en uygun fiyatlarla hizmete sunan Edu Yapı, sıra dışı ve iyi tasarlanmış ürünleriyle, eğitim hayatının en güncel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Eğitimde engelleri aşan, hayatı kolaylaştıran, güvenli, sağlık standartlarına uygun, kaliteli ürünleri ile dünya trendlerini yakalayan eğitim ekipmanlarını Türkiye’de satışa sunan EduYapı, geniş ürün yelpazesiyle sektöründe emin adımlarla ilerlemektedir.
Bilyapı İnşaat A.Ş. kurulduğu günden bu yana eğitim binaları inşa etmiş,  30.000m2 ye yakın endüstriyel mutfağa dönüşüm projelerini uygulamıştır.  Bunun yanında bu binaların bakım, onarım ve tadilat işlerini de yapmaktadır.