İzmir Gaziemir Kampüsü

Ege'de İnteraktif İngilizce Tiyatro Zamanı

13 Aralık 2017, Çarşamba
ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

Today, our Kindergarten, Primary School students had a chance to meet native speaker actors and actress and they watched and enjoyed a play which is called "Year of the Dragon" by Cloud Theatre. It was an interactive, enjoyable English play. Their costumes, songs were amazing. Our students participated in the play from time to time and they spoke English with them. It was a nice experience. Bugün Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz ana dili İngilizce olan aktör ve aktrislerle tanıştılar ve Cloud Theatre tarafından oynanan "Year of the Dragon" isimli oyunu izlediler. İnteraktif ve eĞlenceli İngilizce oyundaki kostümler ve şarkılar büyüleyiciydi. Öğrencilerimiz zaman zaman oyuna katıldılar ve oyuncularla İngilizce konuştular. Güzel bir deneyimdi.

Erken Kayıt Avantajı