İzmir Bornova Kampüsü

09 Aralık 2017, Cumartesi
ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

Kültürel ve mekânsal mirasa hak ettiği saygının gösterilmesi ve tarihi yapıların korunmasını teşvik amacıyla Türkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl 15. kez gerçekleşen “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” töreni, 7 Aralık 2017 Perşembe günü saat 15:00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapıldı. Bergama’da Zaman Yolculuğu konulu projesiyle 7. Sınıf öğrencilerimiz, Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri Ödülü’nü” Sosyal Bilgiler öğretmeni Nil AKINCIBAY ile birlikte aldılar.

Erken Kayıt Avantajı