Ataşehir Kampüsü

VELİ & ÖĞRENCİ YORUMLARI

“Kıvanç, okula alışma süresinde ilk iki hafta zorluk yaşadı. Ancak bu dönemde okuldaki tüm öğretmenlerimizin sabrı ve tecrübesi ile Kıvanç’ı okula alıştırdık. Hatta şu anda hasta olduğu günler okula gidemeyeceğini söylediğimiz zaman Kıvanç bize “Okula gitmek istiyorum.” yanıtını veriyor...”

ATALI Ailesi

“...okulda asistan olunca kaplumbağaya yem verdiğini ve öğretmeninin ismini sık sık telafuz ettiğinden olsa gerek gece uyanıp benden su istediğinde bile öğretmenim diyor ve öğretmenlerini çok seviyor.”

Nihan MÜRVER

“Öncelikle göstermiş olduğunuz emek, sabır ve sevgi için teşekkür ederim. Dünyadaki en önemli ve en zor işi yaptığınız için hepimiz size minnettarız...”

OLAK Ailesi

“...Ebru Teacher’ı özellikle taklit ederek bize evde İngilizce dersi veriyor ve birçok şeyi öğrendiğini gözlemliyoruz. Artık daha büyüdüğünün farkında ve bunu dile getiriyor...”

ŞAVK Ailesi

“...Yavuzhan evde hiç süt içmezdi, okulda içiyormuş. Buna çok sevindik. Evde oldukça aktif bir çocuk oldu, Zeynep’in tüm oyunlarına ayak uydurabiliyor....”

KEŞİR Ailesi

“...sizleri çok sevdiğini her sorduğumuzda bizlerle paylaşıyor. Ben de bütün öğrencilerinizi yetiştirirken sizin özeninizin ve sevginizin büyük olduğu kanısındayım. Sonuç olarak kısa sürede aslında güzel yol katettiğimizi düşünüyorum...”

TOPTAŞ Ailesi

“Sizlere canımızdan daha çok değer verdiğimiz evladımızı emanet ederken duyduğumuz endişelerimiz ve kaygılarımız zaman içerisinde azalmıştır...”

TENBEL Ailesi

“...Rüzgar’ın İstanbul’a taşınması başlı başına onun için büyük bir değişiklikti ve ben anaokulu seçerken çok temkinli davrandım, çünkü çocuğumu birkaç defa okul değiştirme travması ile karşı karşıya bırakamazdım. Ege’nin sıcaklığını hemen hissetmiştim ve aradığım okulun bu olduğunu anlamıştım. Yanılmamışım. Rüzgar da benim gibi çok sevdi okulunu, öğretmenlerini, arkadaşlarını, ortamı. Eve geldiğimde arkadaşları ile yaşadıklarından söz eder, “Anne ben bugün asistan oldum” der....”

SEVİNÇLİ Ailesi

“...Thanks very much for last two months, Xinran likes very much about her school, she like her teachers, like her classmates, and like environment. She feels happy when she at school and at home. Wish you and all your family be happy and healthy.”

WU Ailesi

“...asistanı olduğunda çok mutluydu. “Anne biliyor musun ben bugün asistandım.” dedi.  Asistanlar, bir şeyler döküldüğünde toplar, yemekhanede diğer sınıfın asistanlarıyla oturur, dedi....”

OĞUL Ailesi

“...Eda özellikle okula başladıktan sonra kendinden daha emin bir çocuk oldu. Evdeki sorumluluklarını daha fazla kabullenip uygulamaya başladı. En basiti artık eşyalarını toparlamadan başka bir oyuna geçmiyorlar...”

“...Ela sorumluluk almayı öğrendi; eşyalarını toplaması gerektiğini, zamanında yatıp kalkmasını ve en önemlisi acele etmemesi gerektiğini çünkü acele ettiğinde herşeyi karıştırabiliyordu....”

KÜÇÜKYOLCU Ailesi

“...Başkalarıyla karşılaştırdığımda okuldan çok fazla bahsediyor. Okulun adını, öğretmenlerinin adını ve arkadaşlarını sayıyor, okulda yaptıklarını anlatıyor. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler.”

TORUN Ailesi

“Tüm öğretmenlerimize oğluma gösterdikleri ilgi, alaka, sabır ve hoşgörüleri için çoook teşekkür ederim.”

ALTAN Ailesi

“Sevgili öğretmenim, seni çok seviyorum ve bahçeye daha çok çıkmak istiyorum. İngilizce derslerini çok seviyorum. Okulun üst katını görmek istiyorum...”

“...Artık daha erken uyuyorum. Evde derslerimi yapıyorum çünkü top oynamak ve oyuncaklarımla oynamak istiyorum. Yeni okulumu ve öğretmenimi çok seviyorum.”

Ege - Tuna KAPTAN

“... Son iki ayda Kayra’nın kendisini daha iyi ifade edebildiğinin farkındayız mesela. Ya da Alya’nın daha düzenli ve tertipli olduğunu görüyoruz. Hafta sonu ödevlerimizi büyük bir zevkle yapıyoruz. Kayra bugün bana ödev yaparken “Anne öğretmenim ödevlerimi çok beğenicek aferin sana Kayra diyecek” dedi...”

YANCI Ailesi

“...Bu kadar zor bir dönemde bile okula gitmek onun için artık bir kabus değil. Bu yüzden ayrıca her birinize çok teşekkür ederim. İyi ki sizi bulmuşuz. Son bir nokta: Hepimize okul dansını öğretti. Her akşam evde mutlaka yapıyoruz J.”

YELESER Ailesi

“...Okuldaki öğretmen ve arkadaşlarını, oynadığı oyunları anlatıyor. Okula severek gidiyor ve haftasonları okulunu özlüyor...”

GÜNDOĞDU Ailesi

“...Emir okulda her ne yaşıyorsa onu mutlu ettiği kesin. Gerek arkadaşlıkları, gerek öğretmenleri hatta servis şoförü ve hostesi dahil olmak üzere herkesten son derece memnun gözüküyor...”

HACIOSMANOĞLU Ailesi

“…zaman zaman okulda yapılan etkinliklerden, arkadaşlarıyla yaşadıklarından, ufak tefek çekişmelerden bahsediyor....”

UÇAR Ailesi

“...Karşılaştırma yapabilmek adına artık daha düzenli ve disiplinli bir hayat anlayışı benimsemeye başladı. Ödevlerin ve sorumlulukların zamanında yapılmasını önemsiyor. Erkenden aslında tam zamanında uykuya gidiyor ve okuldaki yemekleri çok beğendiğini ifade ediyor. Umudumuz ve talebimiz odur ki, bütün arkadaşları ile beraber mutlu ve unutamayacakları bir okul hayatlarının olmasıdır.”

KEŞİR Ailesi

“Ranem sürekli okulunu çok sevdiğini söylüyor. Okul ile ilgili hoşuna gitmeyen bir şey olduğunu hiç söylemedi. Bizim en çok dikkat ettiğimiz şey okulda çocuklara verilen sözlerin tutulmasıydı ve şimdiye kadar bununla ilgili hiç eksiklik yaşamadık...”

ALTUNLU Ailesi

“Neval, severek başladığı Ege Üniversitesi anaokuluna severek devam ediyor. Bizim için kızımızın okuluna mutlulukla ve sevgiyle gitmesi çok önemliydi, bunu hassasiyetle takip etmekteydik; her gün okuldan mutlu gelmesi ve sorduğumuzda mutlu edici sözcükler söylemesi, anne babaların en büyük mutluluk kaynağı olsa gerek....”